Kom igång och skriv – gratis onlinekurs

Skriver du i jobbet? Är det ibland svårt att komma igång och skriva? Är du nyfiken på om en onlinekurs kan vara något för dig?

Klartext erbjuder onlinekursen Kom igång och skriv helt gratis. I kursen får du teori i form av en kort film och några snabblästa teoritexter. Dessutom får du göra övningar på egen hand och reflektera om ditt eget skrivande och texter du möter.

Kursen passar dig som vill lära dig att skriva bättre texter i jobbet. Vi går igenom de viktigaste frågorna du behöver ställa dig innan du börjar skriva. Dessutom får du verktyg som hjälper dig att ta dig över tröskeln och faktiskt komma igång att skriva.

Språkkonsulten Jenny Forsberg leder kursen

Jag som håller i skrivkursen heter Jenny Forsberg och är examinerad språkkonsult i svenska. Jag är utbildad på språkkonsultprogrammet vid Stockholms universitet. Sedan 1999 gör jag företags och myndigheters texter begripliga. Jag har hjälpt många skribenter att skriva tydligare och begripligare. Jag har också skrivit två böcker om det: Tydliga texter – snabba skrivtips och språkråd och Skriv för din målgrupp – tips för träffsäkra texter.

Kursledaren Jenny Forsberg
Kursledaren Jenny Forsberg

Anmäl dig i dag

Onlinekursen om att komma igång är alldeles gratis och du förbinder dig inte till något. Varmt välkommen att anmäla dig till kursen genom att klicka på knappen.

Knapp med texten Anmäl mig

Gå en mer omfattande onlinekurs

Kom-igång-kursen är ett smakprov på den mer omfattande onlinekursen Skriv tydliga texter. Vill du hellre veta mer om den eller anmäla dig till den? Här hittar du Skriv tydliga texter.

Share This