Klartext coachar skribenter

Skriver du eller dina medarbetare rapporter, e-post, protokoll eller andra texter i tjänsten? Skulle ni vilja förbättra era texter och utvecklas som skribenter? Som språkkonsult lär jag er att kommunicera effektivare.

Rådgivning enligt era behov

Som språkkonsult kan jag coacha era skribenter och ge dem indivduellt anpassad rådgivning. Antingen väljer ni standardpaketet eller också utformar vi tillsammans ett upplägg som passar just er.

Standardpaket:

  • Skicka två texter per person till mig, gärna olika typer av texter. Minst en av dem bör vara den typ av text som du oftast skriver. Om du vill ha hjälp med mejl eller andra kortare texter kan du skicka flera korta texter. Texterna får vara max 20 sidor sammanlagt.
  • Du får en timmes personlig coachning via mejl eller telefon. Om du sitter i Stockholm kan vi även ses och gå igenom texterna tillsammans om du vill. Jag ger förslag på hur du kan utveckla ditt skrivande.
  • I paketet ingår ytterligare personlig rådgivning via mejl efter att du har omarbetat texterna.

Vill du veta vad det kostar att Klartext coachar skribenter på din arbetsplats? Varmt välkommen att kontakta mig för att få ett kostnadsförslag.

Den enskilda coachningen kan även kombineras med onlinekursen Skriv tydliga texter. I den ingår ingen personlig återkoppling på texter men det går bra att beställa extra. Ett förslag är att du börjar med att gå onlinekursen och därefter, eller under kursens gång, hör av dig till mig och berättar vad du vill lära dig mer om eller öva mer på. Här kan du läsa mer om kursen och anmäla dig.

Jag känner själv att det går bättre och bättre! Jag försöker tänka igenom dina tips innan jag skickar ett mejl. Tack för all hjälp och tips och framför allt uppmuntran som jag fått av dig 🙂

/Jessica Vuolle, Lemontree

Share This