Skriv tydliga texter – med återkoppling

Vill du lära dig att skriva tydliga och effektiva texter som läsarna förstår? Onlinekursen Skriv tydliga texter passar framför allt för dig som skriver i jobbet. När du har gått igenom kursen har du verktyg för att skriva begripliga texter som når fram till dina läsare. Du lär dig strukturera texten så att den blir effektiv. Vi går även igenom hur du undviker byråkratspråk och vad du ska tänka på för att skriva korrekt. Dessutom får du svar på de vanligaste språkfrågorna – och får veta vart du vänder dig med språkfrågor i framtiden.

Få återkoppling av en språkkonsult

Jag som håller i kursen och ger återkoppling på dina texter heter Jenny Forsberg och är examinerad språkkonsult i svenska. Jag har en språkkonsultutbildning från Stockholms universitet. Sedan 1999 gör jag företags och myndigheters texter begripliga. Jag har hjälpt många skribenter, kommunikatörer och handläggare att skriva bättre texter. Jag har även skrivit två skrivhandböcker: Tydliga texter – snabba skrivtips och språkråd och Skriv för din målgrupp – tips för träffsäkra texter.

Skrivkursens ledare Jenny Forsberg
Kursen leds av Jenny Forsberg, examinerad språkkonsult i svenska.

– Glad att jag valde kursen med återkoppling

Så här säger en nöjd kursdeltagare:

“Kursen innehöll en bekväm blandning av videofilmer, instruktionstexter och övningar samt att man fick praktisera sökning av lösningar på webbplatser.

Jag är glad att jag valde varianten av kursen med återkoppling. Det ger så mycket mer när man till exempel kan reflektera över hur texten uppfattas av läsaren som inte har bakgrundsinformation.”

Du får teoretiska kunskaper och praktiska övningar

Skriv tydliga texter med återkoppling är en skrivkurs där du får teoretiska kunskaper om vad som gör en text bra. Teorin får du i form av korta föreläsningsfilmer och snabblästa texter. Du får även göra massor av praktiska övningar, där du skickar in texter till mig och får veta vad just du behöver öva mer på.

Du startar kursen när du vill och gör den i ditt tempo, vilken tid på dygnet du vill. Du har tillgång till kursmaterialet i sex månader.

Skrivkurs online - överkropp på person som jobbar framför datorn
Skriv tydliga texter är en onlinekurs

Vad kostar kursen?

Priset för Skriv tydliga texter med återkoppling är 9 900 kronor inklusive moms. Då får du en kurs som består av tio fullmatade lektioner och återkoppling på dina texter av en språkkonsult.

Varför är kursen så dyr?

Jag har full förståelse för att kursavgiften kan kännas hög, särskilt om du betalar som privatperson eller soloföretagare. Orsaken är att jag ger dig och alla andra kursdeltagare personlig återkoppling, och då måste jag ta betalt för varje timme jag lägger ner. Kursen är tämligen omfattande så det blir blir många timmars textläsning.

För dig som vill gå en kurs till ett lägre pris finns en version av kursen som bygger helt på självstudier. Där får du ingen återkoppling av mig utan jobbar helt på egen hand. Här hittar du självstudieversionen av Skriv tydliga texter.

Anmäl dig i dag

Välkommen att anmäla dig till Skriv tydliga texter med återkoppling genom att klicka på anmälningsknappen:

Share This