Lär dig skilja mellan de och dem på en timme

Tvekar du mellan de och dem? Du är inte ensam. Det är den vanligaste språkfrågan jag får. Därför har jag tagit fram en kurs för dig som vill satsa en stund på att lära dig att skilja mellan orden en gång för alla. I den här effektiva onlinekursen, som du gör på bara en timme, lär du dig de enkla knepen för att veta vilket av orden som är rätt. Dessutom får du verktyg för att repetera det du lär dig så att du aldrig glömmer det.

Språkkonsult lär dig de och dem

Jag som lär dig knepen heter Jenny Forsberg och är examinerad språkkonsult i svenska. Jag är utbildad på språkkonsultprogrammet vid Stockholms universitet, och sedan 1999 gör jag företags och myndigheters texter begripliga. Jag har hjälpt många skribenter, kommunikatörer och handläggare att skriva bättre texter. Jag håller även i onlinekursen Skriv tydliga texter, som ger dig verktygen du behöver för att skriva bättre i jobbet. Dessutom har jag skrivit två böcker om det här: Tydliga texter – snabba skrivtips och språkråd och Skriv för din målgrupp – tips för träffsäkra texter. Nu vill jag gärna hjälpa dig att skilja mellan de och dem.

Skrivkursens ledare Jenny Forsberg

Kursledare: Jenny Forsberg, examinerad språkkonsult i svenska.

Så här tycker de som har gått kursen

”Det bästa med kursen var att det var tydligt och enkelt att fatta vad skillnaden mellan de och dem var.”

”Jag fick det jag förväntade mig och jag är mycket nöjd med det!”

Lär dig knepen och kom ihåg dem

I den här webbaserade skrivkursen får du:

  • knepen som hjälper dig att välja mellan de och dem i olika sammanhang
  • praktiska övningar som nöter in kunskapen och ger dig ett kvitto på att du har förstått
  • verktygen som gör att du kommer ihåg det du har lärt dig.

Kursen som lär dig välja mellan de och dem gör du var som helst.

Kursen ges helt via webben. Materialet består av korta texter och filmklipp. Du startar när du vill och jobbar i ditt eget tempo, vilken tid på dygnet du vill. Kursen tar ungefär en timme, men du har tillgång till materialet i tre månader om du vill gå igenom det igen senare. Det ingår ingen återkoppling från mig, men kursen är uppbyggd enligt en metod som ger din hjärna de bästa förutsättningarna för att både lära dig och komma ihåg det du har lärt dig.

Vad kostar kursen?

Kursen som enkelt och på bara en timme lär dig att skilja mellan de och dem får du för bara 99 kronor inklusive moms.

Anmäl dig i dag

Välkommen att anmäla dig till kursen genom att klicka på anmälningsknappen:

Share This