Lär dig skilja mellan de och dem på en timme

Tvekar du mellan de och dem? Du är inte ensam. Det är den vanligaste språkfrågan jag får. Därför har jag tagit fram en kurs för dig som vill satsa en stund på att lära dig att skilja mellan orden en gång för alla. I den här effektiva onlinekursen, som du gör på bara en timme, lär du dig de enkla knepen för att veta vilket av orden som är rätt. Dessutom får du verktyg för att repetera det du lär dig så att du aldrig glömmer det.

Språkkonsult lär dig de och dem

Jag som lär dig knepen heter Jenny Forsberg och är examinerad språkkonsult i svenska. Jag är utbildad på språkkonsultprogrammet vid Stockholms universitet, och sedan 1999 gör jag företags och myndigheters texter begripliga. Jag har hjälpt många skribenter, kommunikatörer och handläggare att skriva bättre texter. Jag håller även i onlinekursen Skriv tydliga texter, som ger dig verktygen du behöver för att skriva bättre i jobbet. Dessutom har jag skrivit två böcker om det här Tydliga texter – snabba skrivtips och språkråd och Skriv för din målgrupp – tips för träffsäkra texter. Nu vill jag gärna hjälpa dig att skilja mellan de och dem.

Kursledare Jenny Forsberg
Skrivkursens ledare Jenny Forsberg

Kurs med praktiska övningar

Kursen ges helt via webben. Du kan göra kursen när du vill, vilken tid på dygnet du vill. Du har tillgång till materialet i tre månader. Det ingår ingen återkoppling från mig, men kursen innehåller praktiska övningar – allt för att dina nya kunskaper ska fastna.

Skrivkursens pris

Du får kursen Lär dig skilja mellan de och dem på en timme för bara 99 kronor inklusive moms.

Anmäl dig idag

Varmt välkommen att anmäla dig till kursen genom att klicka på knappen.

Knapp med texten Anmäl mig
Share This