Skribent till din arbetsplats

Behöver din arbetsplats hjälp av en erfaren skribent och språkkonsult med att skriva texter från grunden? Om ni vill kan jag skriva texterna med utgångspunkt i befintligt textmaterial eller samtal med er. Ett annat alternativ är att jag som extern skribent skriver texten tillsammans med er.

Anlita en språkkonsult som skribent

Anlita mig som skribent för att skriva webbtext, användardokumentation eller marknadsmaterial som foldrar eller produktblad. Jag har många års erfarenhet av att skriva texter åt företag och myndigheter.

Skribent med många års erfarenhet

Jag, Jenny Forsberg, har arbetat som skribent sedan 1999, först som anställd och sedan i mitt företag Klartext. Under mina år som skribent har jag skrivit en mängd olika texter av vitt skilda slag.

En skribent – många typer av texter

Kanske har ni ett nyhetsbrev som ska ut varje vecka? Jag ser till att det kommunicerar det ni vill säga. Ni kan även få hjälp med att skriva till exempel tydliga offerter, säljande utskick  till kunder, statusuppdateringar, blogginlägg eller andra texter i sociala medier, text i användargränssnitt – eller något annat. Varmt välkommen att kontakta mig så kan vi komma överens om vad ni behöver.

Share This