Sociala medier – få ut ert budskap

Behöver ni hjälp med att komma igång med sociala medier? Har er organisation redan en Facebooksida och ett Twitterkonto men ingen har riktigt tid att skriva något där? Tänker ni att ni borde börja blogga men vet inte i vilken ände ni ska börja? Är ni ett litet företag som inte behöver en sociala medier-redaktör på heltid? Anlita mig som sociala medier-redaktör några timmar i veckan så ser jag till att ert budskap når ut via till exempel blogg, Twitter och Facebook.

Varför anlita Klartext som sociala medier-redaktör?

När ni anlitar mig för att kommunicera i sociala medier börjar vi med att stämma av, kanske arbeta fram, vad ni har för syfte, strategi och mål med er närvaro i sociala medier och vilken som är er huvudsakliga målgrupp. Därefter kan jag till exempel hjälpa er att

  • följa och nätverka med relevanta personer och organisationer
  • skapa dialog
  • etablera er som experter och informationsnav inom ert område
  • använda storytelling för att skapa en levande bild av vilka ni är, vad ni står för, vad ni kan hjälpa era kunder med och så vidare.
  • se till att ni framstår som människor som kommunicerar med andra människor, snarare än en organisation som använder megafonen för att pumpa ut information
  • kommentera aktuella händelser inom ert område.
  • ordna tävlingar.
Om ni föredrar att själva göra det praktiska arbetet med sociala medier kan jag i stället coacha dem som kommunicerar i sociala medier hos er med hjälp av enskild rådgivning.
Vill du veta vad det kostar att anlita Klartext för att kommunicera i sociala medier? Hör av dig på jenny@iklartext.se för att få en offert.

Du är full av goda idéer. Både antalet besökare på vår webbplats och antalet sålda böcker var tydligt fler under den period som du bloggade och twittrade åt TUK Förlag. BRA jobbat!

/Tomas Gustavsson, VD, TUK Förlag