Blogga, tvittra och fejsbucka – kommunicera effektivt i sociala medier

Blogga, tvittra och fejsbucka – kommunicera effektivt i sociala medier. Bild på bokomslaget.

 

 

Blogga, tvittra och fejsbucka handlar om hur du kan använda språket effektivt i sociala medier. Den vänder sig till dig som kommunicerar i sociala medier för ett företag, en myndighet eller en organisation. Boken fungerar även bra om du är småföretagare och vill utöka ditt nätverk och få företaget att synas i sociala medier. Den passar för dig som redan använder Facebook privat och vill veta hur du kan använda det i ditt arbete – och vad som är skillnaderna mellan att använda Facebook som privatperson och i sitt yrke. Det är en praktisk bok som du kan börja använda omedelbart, och den innehåller många konkreta exempel.

Blogga, tvittra och fejsbucka ger praktiska tips för att arbeta med strategi för sociala medier. Boken ger råd om hur du kan anpassa språket efter syfte, mottagare och kanal. Den tipsar om hur du kan använda språket i generellt i de sociala medierna och specifikt i de olika kanalerna blogg, Twitter och Facebook.

Blogga, tvittra och fejsbucka är en e-bok. Den gavs ut av Norstedts men finns numera hos Studentlitteratur. Du kan till exempel köpa den här:

Blogga, tvittra och fejsbucka hos Adlibris

Blogga, tvittra och fejsbucka hos Bokus

Share This