Exempel på texter som Klartext skriver

Ett vanligt uppdrag för mig som språkkonsult är att ett företag eller en myndighet kontaktar mig och vill ha hjälp med att skriva en text från grunden. Det kan till exempel handla om en folder, ett nyhetsbrev eller en informationsbroschyr.

Jag skriver också instruktioner och användardokumentation i form av manualer och online-hjälp. De företag som anlitar mig för att skriva användardokumentation får tydliga, pedagogiska och strukturerade texter som användarna har lätt att ta till sig.

Webbtexter är en annan texttyp som jag har skrivit åt många av mina kunder. På sistone har jag även skrivit texter till webbplatser där jag själv är en av de ansvariga, till exempel de här:

Titta gärna på de här sidorna om du vill se exempel på webbtexter som jag har skrivit.

Uppdatering: numera skriver jag även en hel del texter på bloggen gomera.nu.

Share This